Annons

Gräsänka i dagarna 3!

Imorgon dra Peter o Nikita iväg till handbollscup fram till på söndag kväll.
Vilket jag ser framemot med en skräckblandat förtjusning.

Skräckblandat eftersom jag för första gången tänkte sova själv i huset (som vi har bott i i 11 år!!!) eftersom Belle ska iväg till en kompis hon med.

Helt sjuk men jag är så jävla mörkrädd att jag hittills inte har vågat. Jag våga typ inte ens gå upp och kissar på natten fast hela familjen är hemma, brukar alltid ”råka” väcker Peter om det behövs;)

Inte blir det lättare när några av barnens kompisar vägra sova hos oss för det ”känns så läskigt”.
Och ja, vi har alla möjlga larm och shit, men det är banne mig inte saker utifrån jag är rädd för. Kan vara lite av ett barndomstrauma, eftersom mina föräldrar tyckte det var jättekul att låter oss tittar på skräckfilm från 6-7 års ålder och sen gömde sig under våra sängar och andra ställen för att skrämma skiten ur oss :(
Eller roade sig med att släcka våra nattlampor och sen håller för dörren till våra rum när vi försökte fly i panik….

9ea5cb4e078b14c1c2e43e74d011de1b

I värsta fall kan jag ju bangar och sover hos nån av de stora barnen.
Men jag har ju ALDRIG någonsin bott själv, så det är kanske bara en övningssak?

Samtidigt kommer det nog känns jävligt skönt att vara själv, bara tanken att inte ens behöver pratar med någon på flera dagar (sorry Peter) är mer än lockande just nu.Och inte behöver vänta och vara oroligt för en tonåring på vift har ju en viss tjusning det med (sorry Nikita)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons