Galapremiären av Rum 213

Ikväll är det äntligen dags för Galapremiären av Rum 213, i närvaro av regissör och skådespelarna.
Bortsett att det alltid är jättetrevligt att gå på premiär när Wonderland bjuder in, så är ju kvällens bonus att vi känner en av barnskådisarna!

Skärmklipp 2017-02-20 15.20.01

Agnes Mikkeline Hansens som har rollen som spöket Mebel , lärde jag känna i höstas när jag jobbade som runner under inspelningen av Viaplays nya kommande serien Veni Vidi Vici, där Agnes har barnhuvudrollen. Veni Vidi Vici är en dramaserie om den danske filmregissören Karsten Daugaard , spelat av Thomas Bo Larsen och det är hans dotter som Agnes spelar.

cats

Mitt jobb gick delvis ut på att hämta henne och hennes mamma från flyget och köra de mellan inspelningsplatsen och hotellet och när vi fastnade 7 timmar i bilen en kväll när det blev snöstorm, så bondade vi rätt så bra;)
Så resten av inspelningsperioden brukade vi bjuder hem de lite då och då på middag och fika, tills det var dags för de att åka tillbaka till Skåne, där de bor.

Men i januari kom de tillbaka för inspelning av en ny film och bodde hos oss i 4 dagar, faktiskt de roligaste dagaran hittills i år.
Inte för att jag han träffa Agnes speciellt mycket eftersom hon var upptagen med att filma, men hennes söta mamma Christine är ju inte att förakta som sällskap heller!

Så här glada blev vi när vi träffades igen efter 2 månader av saknade

16298820_10154239435093045_7928662161999177943_n

Nästa projekt vi har planerat är att jag åka ner till Skåne så fort det har blivit vår, jag har nämligen lovat henne en fotoshoot….

Längtar redan!

Här finns lite  att  läsa om Agnes och hennes kometkarriär:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *