Alla hjärtans dag

Tyvärr är jag väl inte så där värst romantiskt, men jag hittade ialla fall några alla hjärtans dag kort som verkligen passade mig:)

 

IMG_1702-tile

Och så skulle jag kunna skriva tusen socksersöta saker till världens underbaraste make, men jag nöjer mig med det här, för det här är nog det närmaste jag nånsin kommer en kärleksförklaring:

Jag är hemskt ledsen för din skull att du inte han springer fort som fan åt andra hållet när vi möttes där i affären 1999.Jag är även ledsen för att du trodde att din dröm gick i uppfyllelse då, när det sen visade sig att bli lite mera blir en mardröm… Men jag är oändligt tacksam för att du orkar såt ut med mig, trots att jag ibland kan vara en bitch som fucker upp . Men jag hoppas att du ialla fall har lite kul på vägen.( High five på den)

IMG_1707

 

För jag försöker mitt bästa, även om det inte alltid framgår speciell tydligt och jag hoppas du vill stanna kvar lite till, för att jag vill verkligen blir gammal tillsammans med dig. Även om jag har en jävlig stor försprång där.

1448924503-8744

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *