Sexleksaker

Jag har ju inte varit så pigg på att blogga sista tiden, men det här måste bara ut.

Fick en hel hög med ”kvinnotidningar”, nåt jag inte brukar köper för dom brukar vara så där pretiös och käcka som bara kvinnor mellan 35 och 50 år kan vara….

Men nu hade jag som sagt en hel hög och orkade inte läser alla. Gick därför efter rubrikerna på framsidan för att väljer några.

Inte helt överraskande föll jag ju lite för den här:

15726291_10154160481188045_2233202852106807930_n

 

Ganska tråkigt text, men sen kom vi till det där så kallade IKEA knepet.
Och jag bara dog lite.
Bonustipset bland lite olika tips på sexleksaker var….EN FUCKING STEKSPADE.
Eller som det skrivs : Ikeas billiga stekspade i plast är jättebra för lätt smisk. Men för helvete?? Jag är inte krävande, kräsen eller dyr i drift, men en stekspade för 10 SEK????

Oh come on, really? 

stekspade-av-plast-tp_4657093045562094324f
Vem fan vill får smisk med nåt som man har stekt falukorv med dagen innan? Eller är det tanke att man har en egen ”sex-stekspade” gömt i nattduksbordet? I och för sig kan det ju har sina fördelar, om barnen hitta den tro dom i bästa fall att man smygäter.

 

Nepp, om man nu absolut vill har nåt piskvänligt eller nåt annat i leksaksvägen  och kanske inte vill beställa från nätet utan evt. vill ser det irl och provar ( inte att rekommendera med dildos dock ) och inte kan tänker sig att gå till dom där sunkiga 70 tals sexshopar i mörkar källarlokal, med runkbåsar och shit (har hört att det är så dom ser ut:)) så kan jag bara tipsar om  Lace and Goodies på Regeringsgatan 76

Sagt om Lace and goodies

Lace & Goodies är en ny tilltalande, trendig och innovativ livsstilsbutik. Konceptet är inriktat på att i en sofistikerad omgivning erbjuda ett brett sortiment av lekfulla produkter, lingerie och intimaccessoarer. Här kommer kunden att få känslan av att gå in i en sensuell godisbutik.

Butiken är smakfullt inredd på 2 plan med en ljus och lättfull atmosfär, och för att kunden alltid ska känna sig bekväm och välkommen så är all personal i butiken kvinnlig. Dessutom är en av varje produkt framtagen ur sin förpackning så att kunden själv kan känna på dess kvalité och få en uppfattning om produktens egenskaper.

Ett annat tips är att om man blir bjuden på event där, gå inte med grannen och bevittna hennes inköp, om du inte vill tänka på deras sexliv vid varje fika livet ut 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *