Så här dagen före julafton….

Nu ska jag fan banka in lite julkänslan i dem här familjen. Ingenting är egentligen riktigt klar, men det struntar vi i. Vi ska fixa oss och dra iväg för att tittar på musikal och försöker hittar någon slags julfeeling. Och jag ska låsas om att tjejerna tycker det kommer bli hur kul som helst.

Jag ska försöker att inte balla ut på folk som fucka julförberedelser en aning…(även om det  oavsiktligt)
Ingen nämnd och ingen glömt. Lite av en chock att står utan pengar en dag innan julen, men det är ändå en världsligt sak.

grumpy-cat-christmas

Jag ska försöker inte vara besviken över att jag inte komma firar julen med alla dom jag skulle vilja firar julen med utan koncentrera mig på att får till en ok julafton med dom jag faktiskt har turen att får firar med. Jag ska inte bry mig om att hemmet inte är städat, för det är det aldrig annars heller. Presenterna är inte lika många och stora som jag önskade, men vi alla har mat för dagen och därtill, ett tak över huvudet och mer prylar än vi behöver. Storleken och antalet presenter kan ändå aldrig mäta sig med kärleken som jag känna för mina barn och min man….

 

meme-gc-cm-holidaysthough

Och så ska jag påminner mig själv om att vi har tagit oss igenom så mycket värre jular…

Den första efter sonens olycka, hemma på permission och livrädd för att han skulle får epilepsi , första julen direkt efter exets självmord, fortfarande i  över den förändrade livssituation….Första ensamma, barnlösa jul efter skilsmässan , Julen där vi typ fick köpa fläskkarre för vi inte ens hade råd med skinka!!! Julen för mååånga år sedan där vi var så jävla asfattig att vi var tvungen att söka soc och fick dagen innan jul en utbetalning på 350 sek med en hälsning ”god jul”!Säkert några skitjular jag har förträngt också…..

Funny-Christmas-Memes-13

Så andas…det är ändå bara en fucking jävla dag/helg…inte värt att stressa up sig för.
I slutändan är det ändå viktigare hur resten av året och livet ser ut.

Ds: Jag har för första gången i mitt liv lagt in egen sill och gjort egen korv (eller, nja, Peter fick ju göra grovarbetet, men jag var tp arbetsledare i alla fall ). bara en så ska borde man väl får en stor fucking julmedalj för?????

Christmas-Memes11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *