Annons

Hej då Veni Vidi Vici och hej igen Tarantsec!

Första lediga dagen efter har slutat som runner/prodass/chaufför och det blev inte alls så det skönt som jag hade tänkt mig.
Tvärtom, lite gungandes i fosterställning kind of feeling liksom…
Men ibland kan man typ inte väljer och det som är bra för andra är viktigare än man det man själv vill .
Story of my Life, men så är det när man välja att skaffa stor familj eller i alla fall om man även har ambitionen att det ska bli bra också, inte bara funkar hyfsat.
Men nog om det, skitkul var det , mycket på grund av min nya idol/mentor Mc Iver/Rambo/ Janni!
Fan hur mycket jag har lärt mig av den tjejen  fast hon är hälften så gammal som mig.
Men grymmast på sitt jobb. Och ämnad för så mycket större saker!Sen fanns det väl dagar där jag helst hade bankat mitt eller någon annars huvudet i en betongvägg, men övervägande var det nog nåt av det roligaste jag har gjort .Och utan det här jobbet hade jag aldrig lärt känna underbara Agnes och lika fina mamman Christine heller . Hoppas verkligen ni kommer upp i januari och att vårt planerade fotoshoot i Skåne bli av snart.
Ska bara fundera på vilken nyans  vi ska färga hennes hår i :)

DSC_0095cats

Och nu då?
Förutom att jag ska försöker kommer ikapp med livet, frossa ett tag i att gå på mina saknade event, tar hand om bloggen igen mer än bara till helgen och självklart att hänger med familjen och inte minst min just nu en aning obalanserade make *host*, så bli det liiiite jobb i alla fall.För inte kan jag väl vara hemmafru på heltid.
Idolfinalen på fredag där jag ska slåss med småglin som kommer vara helt hysteriskt eftersom Marcus och Martinus uppträder. Och så Kent torsdag till lördag nästa vecka. Och om jag får för tråkigt kanske det även bli några dagar på förskola. Mest för att göra Peter glad, han  har liksom inte gett upp drömmen/hoppet om att jag någon gång komma att jobba heltid med barn.
Men sorry, det kommer aldrig händer älskade vän. Ska bara vila upp mig och sen kommer på nästa galna ide. Hur var det där med att jag bli sjukhusclown, hade vi diskuterat det klart??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons