Psykologiskt utforskande kortfilm

Igår var vi som sagt iväg på kombinerat regimöte och ett första träff med Belles film syster, inför inspelning av en kortfilm nästa vecka.

Belle spelar en av huvudrollerna i filmen som handlar om två systrar.

Projektet beskrivs som objektivt, komplext och tungt fastän inspelningsmiljön är lättsam och stressfri
och görs av ett  gäng filmare vars tidigare prisbelönta kortfilm skildrat barns obelysta verklighet. Nu ska det tas till nästa nivå : Vissa människor kan ha en verklighetsuppfattning som är svår att relatera till, något som existerar redan i tidig ålder.
Det ska visas i denna filmen  och ge oss vuxna något att fundera över.

Hur som helst började dom med att spelar Laserdome med tjejerna, för att alla skulle lära känna varandra under avslappnade former, eftersom inspelningen nog kommer vara rätt krävande med delvis jobbiga scener. Sen fanns det väl en annan tanke bakom det där med just laserdom, men det kanske jag kan återkomma till i ett senare inlägg, måste kolla först hur mycket man får skriver om filmens handling innan den är klar liksom!

14731318_10153973567368045_7985420389302456675_n

Efter Laserdome blev det sen sushimiddag på restaurang där vi pratade igenom lite praktiska detaljer och så fick även tjejerna berättar om sina önskemål och förväntningar inför inspelningen.

Avslutningsvis åkte vi hem till oss, eftersom vissa scener kommer spelas i i Belles rum:)

Ska bli spännande att följer det här, tyvärr jobbar jag ju dom första inspelnings dagar men hoppas kunna får en glimt av det hela till nästa helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *