Lite oväntat men välbehövd ledighet!

Så mitt i all jag -jobbar-visst-dygnet-runt-känslan fick man oväntat några dagar ledig, medan en stor del av produktion drog iväg lite längre bort för att filmar.
Så fram till helgen har jag liksom på mig att komma ikapp med ALLT och laddar för ännu en omgång av 5 väldigt intensiva jobbveckor.

Den här veckan har vi redan avklarat regimöte och ”bonding” med filmsyster för Belles del inför inspelning av en ” psykologiskt utforskande kortfilm” där hon har en av hudrollerna. (Mer om det i ett senare inlägg)

Idag har vi pressat in utvecklingsamatl i Belles skola, lite häng med Celine och sen bio med bådeBelle, Celine och svärsonen medan maken är och roa sig på eget håll;(

Vad är det för fel på honom förresten som har massa egna grejer inplanerad när JAG plötsligt har tid och lust att umgås ????
Vi måste nog tar ett allvarlig snack om hans prioriteringar här i livet…..

Torsdag och fredag är fortfarande lite oklara, men helgen ska det hinnas med inte mindre än 2 Halloweenfirande och så tänkte väl jag kanske ägna mig åt lite flumflum och tar en titt på Harmoni Expo, innan det är dags att dra igång igen med jobb på söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *