Vinn biljetter till teater Wall & Viviens BRÖDERNA GRIMM på Häringe slott!

Teater Wall & Viviens Bröderna Grimms sagor 2.0 är en timslång, fartfylld familjeföreställning med musik och sång som spelas i i Häringe slottspark.

Nu kan du vinna en familjebiljett för 4 personer till föreställningen den 5 augusti.

Svara på frågan : Vilken saga handlade Wall & Vivien förra sommarens (2015) publiksuccé på Häringe slott om?

Svaret hitta du här:

Maila rätt svar med dina kontaktuppgifter till info@cutekids.nu senast söndagen den 3 augusti 18:00.

-1
Bröderna Grimms klassiska sagor 2.0 – en fartfylld föreställning med musik och sång för hela familjen!

Den vackra rotundan i Häringe slottspark har förvandlats till en skog i ett land för länge, länge sedan. Ynglingen Hans arbetar hårt för att försörja sig och sin mor, som väntar på honom i det lilla huset på andra sidan skogen. Det är en lång vandring hem för Hans och många faror lurar längs vägen. Kommer han att få med sig sina hårt förvärvade guldslantar hem? På sin väg möter han både Rödluvan, Snövit och Hans och Greta, som alla behöver hans hjälp. Det är inte lätt för Hans att hålla reda på (o)vänliga vargar, häxor och förgiftade äpplen när han samtidigt försöker hitta vägen hem till mor.

Se den rafflande upplösningen på Bröderna Grimms sagor 2.0! En timslång, fartfylld familjeföreställning med musik och sång. Kombinera gärna teaterbesöket med övriga aktiviteter på Häringe slott. En sommardag på slottet kan erbjuda mycket: teater, ett dopp i pool och hav, kägelbana, förfriskningar och sommarluncher. Här kan familjen sova över och njuta av frukost och middag på terrassen i sommarsolen.

Familjeföreställningen passar barn från 8 år men går att ses även från 4- årsåldern.

 

NÄR kl. 16.00

VAR Teatern spelas i Rotundan, nedanför poolen. Vid regn flyttar den in i Kreugerflygeln till vänster om Slottet.

ORD PRIS

95 kr (barn 0-2 år gratis). Köp biljetter på Ticketmaster eller på plats.

 

Affisch_Grimm_2016-e1464600753767

 

Kombinera gärna teaterbesöket med övriga aktiviteter på Häringe slott. En sommardag på slottet kan erbjuda mycket: teater, ett dopp i pool och hav, kägelbana, förfriskningar och sommarluncher. Här kan familjen sova över och njuta av frukost och middag på terrassen i sommarsolen.

Läs mer om vårt besök på Häringe slott förra året här

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *