Lars Winnerbäcks spelning igår

Jobbade på Lars Winnerbäcks spelning igår och gud vad kul det var. En mysig sommarkväll på Skansen och vilket underbar publik! En av dom mera udda upplevelse blev en tjej som kom fram till mig när jag vaktade insläppet några timmar innan giget och sa säger hon lite blyg : ”Jag ska spelar med mitt band här sen”.
Jag undrade om hon inte hade någon badge och hon svarade lika försynt igen : Hm, öhhh, det är jag som är Anna.

Det var visst Anna Ternheim som var förband till Lars Winnerbäck…

Note to my self : Googla alltid på hur artisten ser ut innan giget, så du slippa skämmas;)
Men som sagt, underbart med en så hyffsat stor artist att vara så där ödmjuk!

Fast jag kan inte låter bli att förundras över vilka udda frågor man får av andra människor.
Jag tog ju emot i VIP avdelningen, bredvid en skylt med texten ” För inbjudna gäster”.

Tro 1 av 3 som gick förbi undrade om dom var bjuden (Fast dom hade köpt sin biljett själv)
Så nej, har man köpt en biljett är man mer än välkommen, men inte är man inbjuden gäst.

Sen fanns det ju en herre som ville att jag fråga Lars Winnerbäck om han kunde kommer in gratis, eftersom han också var från Linköping.
Ett nej på den också. Lika lite som man får gratis Hamburgare från kille på Mc Donalds som kommer som samma by i Värmland som man själv typ, så har nog inte Lars heller lust att bjuder hela Linköping gratis.

Tredje då, återkommande : ”Kan du inte göra ett undantag /alternativ tittar bort så jag kan smitar in gratis ”
(Och då helst på VIP avdelningen, jo tack.)
Så nej, om jag vill har kvar mitt jobb så släppa jag inte in folk gratis hur som helst.Framförallt inte till en konsert som kostar en bra slant och dessutom är utsåld.  Och skulle jag har makten/möjligheten att släppa in gratis hur som helst skulle jag dessutom förredra tar in hela min släkt och samtliga vänner heller en någon random stranger…
Men i och med att jag är medveten att även en artist är rätt tacksam för att tjäna på att uppträder och inte gärna betalar hyran av Skansenscenen och alla 200 som jobbar under kvällen typ ur egen ficka, så är jag en hård djävel;)

Dock är jag alltid mån om att kunna fixa och trixa när det uppstår problem…Men då efter har kollat med supervisor på plats….. Så igår hittade vi till ex en lösning för paret med en 10 veckors bebis, efter dom har missat/misstolkat upplysningen om att inga barn under 13 år var tillåten.Kändes helt underbart att kunna hjälpa till där och ännu roligare att dom kom förbi mot slutet för att tacka med en kram;)

Hoppas det där registrerades i mitt karmakonto nånstan?????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *