Världens sämsta skitfilm

Sorry, men filmen Hardcore var verkligen under all kritik.
Och då är jag ändå allätare när det gäller bio.
I och med att vi alltid bli bjuden på bio nu för tiden är jag liksom inte det minsta kräsen. Försöka har ett öppet sinne och har därför sett en stor variation av olika genrer. ”lets be cops”, ”Rush”, Smurfarna2, Argo…Och alltid har jag väl tyckt att filmen gav något.

Men inte igår. Hela filmen saknade faktiskt handling och det enda den gick ut på var att döda så mycket folk som möjligt under så kort tid som möjligt. Helst på så många äckliga sätt som möjligt. Här pratar vi slakt och blodstänk upp till absurdum. Halvt avskjutna huvuden, bortsprängda kroppsdelar, knivar i ögon och halshuggningar hit och dit. Helt sjukt, faktiskt så att väldigt många reste sig och lämnade biosalongen.

Själv var jag mest illamående rakt igenom, en annan konstig detalj var nämligen att hela filmen filmades genom en goPro kamera, men följden att det snurrade rejält i huvudet i scenen där huvudrollsinnehavaren springer och snurrar och har sig.

Ville bara att filmen skulle tar slut och tackade till gudarna att tjejerna hade valt att stanna hemma. Dumt nog tänkte jag att det kanske var ok med en film som hade åldersgräns 15 år om dom var med oss, men den här filmen skulle har gett dom mardrömmar resten av livet. Som sagt, bra tur att dom inte orkade följer me. Hädan efter ska jag banne mig aldrig mer ens fundera att strechta lite på det där med rekommenderad ålder!!!

 

zmbrwluu79qmq8gp5n4x

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *