Att glida fram på en räkmacka

Nikita har ju i motsatsen till Belle legat lite på latsidan när det gäller ”karriären”

Inte helt oväntat i den åldern, ungefär samma sak hände  för hennes stora syskon som också modellade och filmade när de var mindre, men sen tappade suget.

Eller mest beror det väl på att andra saker lockar mera, dessutom är Nikiat väldigt bestämt med att hon ska satsa allt på skola och handboll och det låter ju rätt sunt det med:)

Hur som helst har hon helt enkelt antingen inte haft tid eller ork att åka på provfilmningar eller inspelningar tyckte hon. Men efter en  fotograferingen med Elli Åkerman Currie för ett  amerikansk magasin blev Nikiat blev rätt nöjd med bilderna, så kom nog suget tillbaka en aning.

 

En av mina backstagebilder från fotograferingen

DSC_0295

Så när hon hade turen att bli uppringd av ett castingbolag som inte kunde hittar rätt tjej till en reklamfilm och bara behövde skickar in en liten mobilfilm där hon spelade upp en rätt enkel scen, så kunde inte ens hon tacka  nej.

 Dryg tonårsdotter var temat liksom 🙂

1

Sagt och gjort, kunden ääääälskade henne så dagen därpå fick hon sätta sig i en taxi till ett snabb kostymprov och ytterligare en dag senare åkte vi iväg en bit utanför Stockholm för inspelning.
Det verkar som om hon är rätt nöjd nu unga fröken….och framförallt några tusenlappar rikare!

Som en liten diva körs hon från locationbussen till location,
med filt för att håller värmen:)

2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *