Annons

Vårt höstlov

Fan vad det svider när man inser att barnen inte alls är lika sugen längre på att tillbringar höstlovet med sin mamma;(

Jobbade hela måndagen, så jag såg framemot att hitta på lite roligt under resten av veckan, men Belle hade visst planerat ett biobesök och Nikita valde att hänga på Peters jobb.
Så jag passade på att låna barnbarnen istället , tog med mig ena stordottern och drog ut på djurgården.

1-tile

Först till Aquaria och sen vidare till lekplatsen vid Kaknästornet…

IMG_4977-tile

Här lurade jag just i stackars barnbarnet att pengarna bara räckte till min lunch och det tyvärr inte blev några pannkakor. Vilket jag tyckte var hysteriskt kul. Han höll inte med mig…alls.

IMG_4967

Här är han lite lättad över pannkakorna, men ser fortfarande lite halvpisst ut;)

IMG_4970

Inte heller på onsdag ville Belle veta av mig, kompisar igen och på kvällen hoppade hon in på Folkoperan där det var ont om barn. Nikita och jag hängde bara hemma och gjorde absolut ingenting. Eller Nikita tränade massor och jag gjorde absolut ingenting, så var det visst.Sen tog hon hem några kompisar för sleep over.
Idag fick hon dra iväg tidigt, hon blev upphämtat med taxi för ett kostymprov och under tiden passade Belle på att dra ut några tänder.
Sen åkte vi till ishallen för att träffar och titta på hockeykillarna ( och deras ursöta småsystrar ) som vi fjällvandrade med i somras, sen blev det pizza med ett gäng på 3 mammor och 8 barn! Mysigt värre!

8

Belle hade så kul att hon följde med familjen hem och nu bestämdes det även att hon ska sova över där.

9
Visst borde  det vara ok för en 11 årig tjej sova över hos två killar 10 och 11 år, eller?
Imorgon bli det roadtripp för mig och Nikita eftersom hon ska vara med i en reklamfilm och så åker Belle och Peter skridskor med fjällgänget.

Rätt lugn och händelselös vecka, men i och med att det var just det tjejerna kände för att göra borde man kanske inte har dåligt samvete för det blev så lite aktiviteter?
Saknar fan de där åren man åkte iväg med matsäck på utflykt hit och dit….
Men om längtan bli för stor går det ju alltid bra att låna barnbarnen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons