Vår helg på Clarion Hotel sign

Mer än halva veckan har gått och jag har inte lagt upp bilderna från helgen.

Vi checkade i alla fall in på underbara Clarion Hotel sign på lördag eftermiddag. Förutom att vi fick ett väldigt rymligt rum, så fanns det både separat dusch och badkar, helt perfekt!
Pricken över I-et var dock den personliga hälsningen och godiset som fanns på bordet!

IMG_4860-tile
Efter en liten förfest på rummet drog vi snabbt in till stan för att in handlar badbyxor som Peter ÅTER IGEN hade glömt packa och sen ut på restaurang Hearts för att äta en av de godaste Burgare nånsin!

IMG_4868

Efterätt fick bli en Dunkin’ Donuts och en kafe på vägen tillbaka till hotellet. Efter en dusch och lite klädombytte drog vi återigen in till stan.

Alexander med sitt företag Erwik Communication hade nämligen bjudit in oss för att ser cabaretshowen Wild Thing – About Love med bland annat en naken Tony Irving på Metropol Palais.
Vilken show!

IMG_4871-horz

Mycket naken eller halvnaken, många sångnummer och mycket skratt och höftjuck;)
Allt i  temat ”LOVE” !
Kunde knappt bli bättre när man har en barnfri helg i stan;)
Extra kul är att vi träffade på Jussi och Galina (hon är typ Sveriges bästa Makeup-artist och Hairstylist)  som också skulle ser showen.

IMG_4876
Så vi följdes åt under kvällen och de hängde även med vidare till Casino Cosmopol som Peter och jag hade bestämt oss för att svänga förbi på vägen till hotellet.
”Svänga” förbi blev dock till en helkväll med lite spel, några drinkar och massa kul…Framför allt när en i vår sällskap vann lite skön stålar…Men inte var det Peter eller jag i alla fall;)

IMG_4880

Den natten blev det hur som helst inte många timmars sömn, för vi var tvungen att gå upp rätt tidigt för att hinner med frukost och SPA bad innan utcheckning 12.00. Ääääälskar hotelfrukost och blev inte besviken denna gången heller. Samma med deras underbara pool högt över takåsarna. Hur mysigt som helst att ligger i det varma vattnet när det är hyfsat kallt ute och sen värma upp sig i bastun efteråt. Perfekt avslut på en perfekt helg. tack till Clarion Hotel sign och bästa Helena som gjorde detta möjligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *