Myshelg i stan!

Imorgon är det äntligen dags för vår hotellnatt på Clarion Hotel Sign som vi fick i födelsdagspresent av fina Helena.En natt i Rumstyp:
Superior room med king bed och så tillgång till Selma City Spa med bastu och uppvärmd utomhuspool uppe på takterassen på hotellets åttonde våning . Älskar ligger i det varma vattnet medan man tittar ut över hustaken!

Och inte nog med, som pricken över i-et så bjuder Alexander, förredetta finest-bloggpappa och numera ägare av ErwikCommunication in till showen Wild Thing – About Love!

Wild Thing – About Love, med Tony Irving, är en fullfjädrad Cabaretshow i internationell klass där temat ”LOVE” stöts och blöts i extravaganta nummer. Det blir tvära kast mellan sång, dans och avväpnande humor. Allt presenterat av allas vår Tony Irving som den utmanande konferencieren Mr Red. Tony visar upp en rad hittills okända sidor från sin artistiska palett.  Tänk en Cabaret i Berlins dekadenta 30-tal blandat med modern kaxig Moulin Rougeshow med allt från skönsjungande divor till burlesk och fantasieggande allsång.

Kan en helg bli bättre? Först middag på ett ställe Peter har valt ut, sen möter upp Alex på ett glas vin innan föreställningen, show, pip, hotellfrukost och spabad.

Lär vara som en ny människa på söndag kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *