Elite Grand Hotel Gävle

Efter en heldag i Furuviksparken  så stannade vi  ( jag med familj och Helena med familj) ju kvar en natt på Elite Grand Hotel i Gävle.

13-tile

Från utsidan såg hotellet inte så hemskt mycket ut för världen, men så fort man kom genom dörren slogs man av den vackra utformning av fastigheten med sina historiska detaljer! Samtidigt som hotellet är  toppmodernt och har 4-stjärnig standard.

Min familj fick ett rymligt Deluxe hörnrum med två extra sängar till tjejerna.
Bäst av allt var dock att det fanns badkar!!!! Jag som älskar bada och saknar så fruktansvärt att vi inte har det hemma.

3-horz

Som extra bonus väntade det här på oss på rummet!!! Choklad, champagne, frukt , praliner, juice osv.

11232893_10152833239323045_1380307103146586471_n

2

Och frukosten sen!  Även jag som är rätt bortskämd med goda hotellfrukostar i tyska stil  och därför inte är så lättimponerad kände : alltså WOW, vad fräscht!
Det fanns ALLT och lite till. Förutom ett stort urval av fil och yoghurt med hemmagjord müsli, påläggsbuffé, nybakat bröd, färsk frukt, bakverk. ost och grönsaker,juicer, smoothies och inte lika nyttiga croissanter ägg,bacon.
Barnen älskade framför allt avdelningen gör-din-egna våffla och nutella i överflöd;)

page

Är man inte hotellgäst kostar frukosten 149 kr och det är mer än värd pengarna, eftersom det mer är en brunch än frukost vi talar om.

Tyvärr varken han eller orkade vi utforska deras relaxavdelning , men även den verkar vara något utöver det vanliga med ångbastu, bastu, jacuzzi, upplevelsedusch och  modernt gym

Så om ni har vägen förbi , stanna gärna en eller flera på Elite Grand Hotel i Gävle, ni kommer inte ångra er!

Furuvikspaketet 2015

Jag kommer hur som helst hitta en anledning att snart åka tillbaka!

delux-svart2-elite-grand-hotel-gavle-1920x1275-tile

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *