Oscar Zia + Cutekids = sant!

 

Ärligt talat visste jag inte riktigt vem Oscar Zia var.
Tyckte bara att det var kul att mina tjejer blev alldeles till sig när de hörde att de skulle uppträder samtidigt som han.
Jag började dock anar hans storhet när vi 9.00 dök upp i köpcentret der visningen skulle vara och det redan köande tjejer där, fast han  inte skulle uppträder förre 4 timmar senare:)

 

Publiken                                                                                                Oscar underhåller modellerna backstage

 

Visningen blev som vanligt lyckat.
Lite tufft var det faktiskt med visning nr. 5 o  på bara tre dagar. Samt att det inte är lätt som en plätt att tämja 10 st barn i 7 timmar:)
Men som vanligt var teamet från Brandecho helt underbart och hade fixat det hur bra som helst för oss.

 

Mellan visningar sjöng ju som sagt Oscar Zia och barnen var i himmelriket.Fatta att killen är så poppis att han måste har vakter för att kunna röra sig och så får våra modeller hänga med honom backstage!
Trodde ett tag att tjejerna skulle svimma!  Fast det var superlånga köer till skiv signeringen båda gånger så tog han sig till och med tid att kommer till oss för att fotas en och en med modellerna!

Tack alla grymma barn, deras föräldrarna, Roland, Christian och Linnea från BrandEcho,Nacka Forums ledning,  Oscar Zia,stylisterna och påkläderskor, Jennie och Celine som fixade hår och smink, fotografen Kristoffer Battisti med assistent

 och Peter som tog emot alla mina order utan att rullar med ögonen och utan att fundera på skilsmässa en endaste gång:)

 

Fotografen, Oscar o Jonathan diskutera poser:)

 Tween heaven, fotografering med Oscar Zia!

Nikita fotas för Nacka forums hemsida

 

Jonathan 10 år (här med lillebror) och hans egna fanclubb, bestående av 15 åringar!!! tjejer som skrek varje gång han visade sig på catwalken.Hans dejtingframtid ser nog ljust ut:)

 

Hela gänget redo för visning nr. 2

 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *