Lördagens fest

Satsade på en liten mera vuxen look än ”trotsigt tonåring”, gick väl så där.
Kort klänning och hööööga klackar.

Eller 10 cm är i alla fall skithög för mig.
Men klackar måst väl ändå vara djävulens påfund för att tämja kvinnan????
Visst, det är skitsnygg och sexig, även om jag kan tycker att jag bli lite väl lång ( 184 med de extra 10 cm:)
men det gör ju ont som fan!

 
Plus att man typ är hur begränsat i sin rörelsefrihet och får tar pyttesteg, funkar ju inte för mig som alltid är försenat.
Gissa att allt det dr går att träna upp, men jag nöjer mig med att har klackar 2 gånger om året typ..

..

Hur som helst, eftersom vi uppfattade inbjudan som att värdparet önskade sig en barnfri tillställning, så fixade vi lydig barnvakt.Även om VI verkligen alltid har varit pro barn på våra fester Är den åsikten att vi som familj gå igenom all skit tillsammans, så borde vi även fira det roliga ihop. Vilket alltid har funkat perfekt, barnen sysselsätter sig själva, det förkommer ingen direkt fylla och man gå hem i lagom tid eller bädda ner sovande barn i ett hörn. Men som sagt, alla är inte av samma åsikt, därför lämnade vi bort barnen.Bara för att upptäcker att ingen av de andra 14 par hade orkat/lyckats ???? får barnvakt och tagit med sig barnen! Vilket gjorde mig lagom förbannat;) Så efter några samtal med barnen/barnvakten åkte vi helt enkelt och hämtade våra snorungar också.Inte fan skulle de behöver höra av alla kompisar vilken roligt fest de hade missat!

 

Hela kvällen gick ut på att Martin och Naiyya skulle förnya sina äktenskapslöften efter 10 år som gift , med ceremoni, brudklänning och bröllopstårta, hela rasket liksom. Jättefin tanke och väldig rörande och bra fixat på alla sätt.

 
Även om jag får lite gåshud av tanken att jag skulle bara tvungen att göra något liknande.
Mardrömmen att står där framför alla och tala om hur mycket jag älskar nån och blablabla.
Jag mår vara bra på att uttrycka vad jag känner rent fysiskt även bland folk…. men, i ord?Not so much:)

Men här var hela grejen liksom att M+N talde om för varandra vad de tyckteom varandra , alla kompisar höll tal om vad de tyckte om de och deras äktenskap och så vidare…som sagt väldig vacker med så lite min grej
(för mig personligt då, jättegärna som åskådare)

Och kärlek var liksom budordet rakt igenom.

 
Fast för mig var det en grej som verkligen skrek kärlek hela vägen….nämligen det här.

 

 
I vanligt fall tycker Nikita att hennes pappa är pinsamt när han dansar, men jävla vad kul de hade.
Kan fan gråta av lyckan när jag titta på videon.
Och jag, jag är extra blödig för pappa/barnkärlek, jag tycker fortfarande att det suger stenhår att mina 3 stora inte fick behålla sin pappa, pappor får fan inte dö förre sina barn, så är det.
Och så hoppas jag innerligt att mina små kommer uppskatta att har haft en pappa i sitt liv som älskade de och dansade med de.
För även om det kommer en tid där de hatar oss ( vilket jag har lärt mig är oundvikligt under tonåren) så hoppas jag att de fattar vilket jävla privilegium det är har kvar båda föräldrar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *