Event efter event…PUST

I onsdags var vi på spot and tells event med Kronfågels nya premiumsortiment.
Premiumsortimentet består av handstyckade, förstklassiska kycklingdetaljer med skinnet kvar.
såsom kycklingbröst med skinn, urbenade kycklinglår med skinn och kycklingbröst med del av vinge.
Grillsortimentet består av kycklingspett med smaken ”BBQ mexican style” ( träspett finns i förpackningen)
kycklinglår, kycklingben och kycklingvingar med smaken ”BBQ Smoke”, delad Kycklingfilé med smaken ”BBQ Sweet chili”samt kycklingburgare på kycklingfärs.

Alla råvarorna kommer från någon av Kronfågels 46 svenska gårdar.
Vi hälsades välkommen med bubbel och jordgubbar, sen fick vi en liten genomgång  om produkterna av representanterna från kronfågel och
 kocken Magnus Albrektsson
Efter det fick vi smaka på primörer och fetaost med ruccola- och pinjenötsdressing, bakad vit sparris, citronglaserade vårprimörer och parmesanostcreme
persiljestekt supremebröst , kycklinglår, kycklingburgare med bröd och sallad samt Grillmixen bestående av kycklinglår, kycklingben och kycklingvingar med smaken ”BBQ Smoke”

Till efterrätt rabarberkompott med jordgubbar och vaniljsås!

Efter maten bli det en uppvisning av Magnus Albrektsson som lärde oss hur man stycka en kyckling!

Självklart fick vi även en bamse goodiebag med oss hem, som innehöll alla kycklingprodukter vi fått testa under kvällenoch  ett förkläde, allting förpackad  i en praktiskt kylväska.
peter och jag vann även var sin  presentcheckar på 100 kr.

Allt som allt en hellyckat kväll, vi lärde oss massa nytt , åt otrolig god mat och hade allmän jättetrevligt.
Ett extra plus för det proffsig och vänlig mottagande /omhändetagande av personalen från Kronfågel och spot and tell!

Tack så hemskt mycket alla inblandade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *