Voodolls

Bara älskar de här små dockorna, som enligt hemsidan ska ”fririgöra den inre kraft vi alla besitter för att uppnå lycka och framgång. Visserligen kan den också hjälpa till att ta ner dryga typer i din omgivning på jorden, men det är ju inte mer än rätt. Voodookraften kan i sig dock aldrig vara ondskefull.”

 

Personligen skulle jag vilja har en Power Mum

”Power Mum är sprängfylld med kraft. Hon är harmonisk och tålmodig vilket smittar av sig på barnen.
Power Mum har skippat all stress och prestationsångest över att alla andra är så mycket bättre föräldrar (vilket de såklart inte är). Hon vägrar acceptera att man måste gå omkring i sunkiga mjukiskläder och inte ha nått eget liv bara för att man är mamma. Hon är dessutom snyggare och hetare än någonsin.”

 

 

Dockorna finns på Zladd som även är återförsäljare av TooLate’s klockor för den skandinaviska marknaden. TooLate är det italienska orginalet av den färgglada silikonklockan ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *