Elodie Details

igår stressade vi iväg en snabbis till invigning av Elodie Details nya butik  på Sibyllegatan 23

 

 

Det var Linda, grundaren av Elodie details och  Katrin Zytomierskas PR byrå Pure som bjöd på italiensk buffé, 50% i  hela butik och  goodiebag. Tyvärr var goddiebagen redan slut när vi kom vid 17.00, men ryktet säger att den extra maffig, som den brukar vara när Pure står för eventet:)

 

 

Tyvärr upptäckte jag redan i parkeringsgaraget att jag även hade glömt visa kortet i min andra jacka, så det blev noll shopping.

Hade tänkt att handlar en doppresent till barnbarnets dop i Augusti, men tji fick jag:(

Förresten har jag fått ett återbud ang. Semperjobbet, så om någon har en söt liten bebis mellan 7 till 9 månader där hemma och har tid för en fotografering på måndagen den 27 juni, var inte blyg utan hör av er till mig:)

 

 

Elodie Details

igår stressade vi iväg en snabbis till invigning av Elodie Details nya butik  på Sibyllegatan 23

 

 

Det var Linda, grundaren av Elodie details och  Katrin Zytomierskas PR byrå Pure som bjöd på italiensk buffé, 50% i  hela butik och  goodiebag. Tyvärr var goddiebagen redan slut när vi kom vid 17.00, men ryktet säger att den extra maffig, som den brukar vara när Pure står för eventet:)

 

 

Tyvärr upptäckte jag redan i parkeringsgaraget att jag även hade glömt visa kortet i min andra jacka, så det blev noll shopping.

Hade tänkt att handlar en doppresent till barnbarnets dop i Augusti, men tji fick jag:(

Förresten har jag fått ett återbud ang. Semperjobbet, så om någon har en söt liten bebis mellan 7 till 9 månader där hemma och har tid för en fotografering på måndagen den 27 juni, var inte blyg utan hör av er till mig:)

 

 

Elodie Details

igår stressade vi iväg en snabbis till invigning av Elodie Details nya butik  på Sibyllegatan 23

 

 

Det var Linda, grundaren av Elodie details och  Katrin Zytomierskas PR byrå Pure som bjöd på italiensk buffé, 50% i  hela butik och  goodiebag. Tyvärr var goddiebagen redan slut när vi kom vid 17.00, men ryktet säger att den extra maffig, som den brukar vara när Pure står för eventet:)

 

 

Tyvärr upptäckte jag redan i parkeringsgaraget att jag även hade glömt visa kortet i min andra jacka, så det blev noll shopping.

Hade tänkt att handlar en doppresent till barnbarnets dop i Augusti, men tji fick jag:(

Förresten har jag fått ett återbud ang. Semperjobbet, så om någon har en söt liten bebis mellan 7 till 9 månader där hemma och har tid för en fotografering på måndagen den 27 juni, var inte blyg utan hör av er till mig:)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *