Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Överklasskvinna!

Nu ska jag bjuda er på ett riktigt j…. anamma inlägg!

Något som irriterar mig är när folk kallar mig för en snobb eller ännu bättre en överklasskvinna, någon som tror sig vara bättre än alla andra.

Då detta är väldigt långt ifrån sanningen.

Varför ska jag behöva förklara mig för att jag gillar kläder, skor, bilar, skönhetsingrepp med mera? Jag varken dömer eller kräver en förklaring av någon som tillbringar sina dagar osminkad och iklädd mjukiskläder.

Vi har alla olika intressen, gör olika prioriteringar i vår vardag och har olika levnadssätt.

Sanningen är att du som påstår att jag dömer andra har väldigt fel. När du kallar mig för en överklasskvinna eller snobb, så är det däremot DU som dömer och placerar mig i ett fack baserat på din ytliga betraktelse av mig.

Smink och kläder är för mig ett lika viktigt verktyg som mina injektioner och tabletter när det kommer till att begränsa min sjukdoms inverkan på vardagen. Detta har dock visat sig vara utmanande för en del människor i min omgivning att hantera. Jag ser tydligt vilka som tycker detta är jobbigt, inte för att de är oroliga för mig utan för att dem väljer att se mig som en materialistisk, ytlig, snobb!

 Alla människor bär en mask, jag kan stå för det som döljer sig bakom min mask och  jag kan till skillnad från vissa andra respektera och acceptera människor olikheter.

Jag dömer ingen efter deras skönhet, garderob, bil, hus, arbete och fritidsintressen så varför ska jag acceptera att folk dömer mig efter mitt yttre.

När jag ser på min medmänniska ser jag bakom deras skal och alla yttre faktorer, jag ser människan!

Mitt liv är inte alltid underbart, jag har varken en perfekt man, perfekta barn eller ett hus som alltid är städat, jag har ingen rosa enhörning i trädgården heller, belive it or not.

Faktum är att jag har en helt vanlig vanlig familj som är långt från perfekt men som jag inte skulle byta ut för allt smör i Småland.

Samhällsengagerad, stark och driven är ord som ligger mycket närmare mig än ord som överklass och snobb.

Bildresultat för jealousy quotes

En kär vän till mig sa att det är den svenska avundsjukan som visar sig när folk VÄLJER att se på mig som en snobb. Jag håller mig inte till jantelagen, jag sticker gärna ut hakan och jag står absolut inte tyst i bakgrunden.

Men varför stå i bakgrunden när man kan skina i rampljuset :)

Bildresultat för real queens fix each others crowns quotes


Kram Claudia

En reaktion på ”Överklasskvinna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons