Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Queen of Multitasking

I managed to be a Queen of multitasking today!

Idag har jag verkligen haft ett fullspäckat schema, efter jobbet så fick jag som så många andra mammor bli expert på att få så många saker gjorda på så kort tid som möjligt.

Hänga tvätt, läsa med barnen, laga mat och ta en snabb vända med dammsugaren.

IMG_7547 IMG_7549

IMG_7553

Att dammsuga och laga mat samtidigt går alldeles utmärkt.
IMG_7554

Även barnen fick göra sin beskärda del, Theo dukade och Belle fixade sallad.IMG_7562 IMG_7563

Bildresultat för queen multitasking quotes

Nu är maken snart på ingång och jag är återigen påväg ut genom ytterdörren, avkoppling i soffan får vänta ytterligare ett par timmar då resterande del av denna kvällen går i politikens tecken.

IMG_7330

På återseende/The Multitasking Queen of the day, Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons