Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Hallelujah Moment!

God kväll!

KORS I TAKET, Idag fick min kära man för sig att han skulle rensa i tvättstugan…

IMG_7539 IMG_7537

Han försökte sig även på att sätta igång en maskin tvätt (det kan vara första gången i hans liv). Jag befann mig i fullständig chock!

Underhållning på mycket hög nivå vill jag lova.

Daniel drog fram allt ur alla våra skrymslen och vrå för att börja rensa men sen kom det tydligen annat emellan. Han misslyckades brutalt med att avsluta det han påbörjat men jag är trots detta mycket imponerad av hans insats.

Tvätten blev i alla fall både ren och upphängd, HALLELUJAH MOMENT!

Under tiden Daniel donade i tvättstugan passade jag på att fräscha upp mig. Jag är fortfarande förkyld och ganska eländig men så fort jag får på mig den där rustningen av smink och fix så känner jag mig en aning piggare.

0502AB66-9F84-41A2-82B3-8C3386AC13DE

Att jag dessutom hade sällskap av Theo och musik på högsta volym (för att stänga ute oljudet från tvättsugen) gjorde det extra underhållande idag.

Vårt badrum förvandlades till ett dansgolv och vi rockade loss stenhårt!

 IMG_7499

Det ska synas när mamma varit i närheten!

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons