Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

TÄVLING, PERSONLIG ALMANACKA!

TÄVLINGSDAGS!

Det var en hel del av er som gillade min (egendesignade) personlig almanacka som jag visade upp i veckan (HÄR). I samarbete med Personlig Almanacka kan jag nu ge dig chans att vinna ett presentkort till ett värde av 329kr.

Nu har du chansen att utforma en personlig almanacka helt enligt dina behov, tycke och smak!

IMG_7381

IMG_7474 IMG_7511

För att vara med i tävlingen ska du göra på följande sätt:

– Dela detta blogginlägget på din Facebook sida och lämna ett avtryck i kommentarsfältet nedan.
samt
– Följ mig och @personligalmanacka på Instagram.

Lördagen den 16 september presenteras vinnaren här !

Stort Lycka till!

Kram Claudia 

I samarbete med Personligalmanacka.se

18 reaktioner på ”TÄVLING, PERSONLIG ALMANACKA!

  1. Hoppas till tusen på en både praktisk & snygg kalender. :) <3 har delat på fb under mitt namn Christina Frisberg.
    Ha en härlig helg :) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons