Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Personlig alamanacka

Nu har jag äntligen fått mina fina almanacka från personligalamancka.se levererad. Jag använder min almanacka flitigt och tycker att de allra flesta är ganska tråkiga. Jag vill ha en almanacka som jag blir glad av, så att låta min familj pryda framsidan var en självklarhet när jag fick möjlighet att designa helt enligt eget tycke och smak.IMG_7381

Man får designa både fram- och baksidan själv. Det finns massvis av bilder och mönster att välja på, men man kan också göra som jag och använda sig av en egen bild och text. Ett plus är att man även får välja vilken månad almanackan börjar gälla, så min almanacka gäller från augusti 2017 till augusti 2018. Man väljer själv vilken design man önskar på innehållet, jag valde rosa ränder, linjer uppe och timplan. Nere har jag veckans middagar, att göra samt en linjerad kolum.

IMG_7474

På baksidan valde jag rosa bakgrundsfärg med motivationstext. Den kommer i olika storlekar och former, jag valde mellan då jag enkelt vill kunna bära med mig den i handväskan.

IMG_7511

Längst bak valde jag årsöversikt 2018, målarsidor (mindfullness) och enkla linjerade blad, det finns massor att välja mellan.

IMG_7513

Jag valde till en rosa frixon penna, jag föredrar bläck över blyerts och att det går att sudda är otroligt smidigt och välbehövligt, mycket mindre kladd!

Gummiband, linjal och 312 roliga klistermärken att piffa upp almanackan följer med alla beställningar.

Jag är otroligt nöjd och det gick snabbt och smidigt att både designa och få hem. Tycker det är toppen att man kan få till dom helt som man vill med egna bilder och färgval då det blir mycket, mycket roligare än att köpa en färdig i butik.

IMG_7477

Jag kan inte bli annat än glad när jag plockar fram min almanacka!

Jag kommer absolut klicka mig tillbaka till personligalmanacka.se ni kommer direkt till hemsidan för att läsa mer eller designa en egen HÄR.

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons