Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Intensive

Idag är det sex år sedan vi stod framme vid altaret och blev herr och fru.

32

Vår fantastiska präst Elisabeth gav oss ett råd framme vid altaret, sluta aldrig att skratta tillsammans.

34

Det rådet har vi burit med oss och ibland har vi faktiskt behövts påminnas om att ta oss tid för att skratta tillsammans.

Vi två blir arga, ledsna, ja till och med besvikna på varandra men vi har också väldigt roligt tillsammans. Jag vet att vilka vändningar livet än tar så kommer Daniel stå vid min sida.

46

I 16år har vi älskat och irriterat varandra intensiv, det är en ganska bra beskrivning på vårt äktenskap och kärlek…. intensivt.

IMG_6954

22

Where ever you go I will follow always.

20

I Love us

På återseende / Fru Crowley Sörensson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons