Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

And so life goes on.

Igår blev det inget bloggande, jag låg i soffan och grät. Magen knöt sig om och om igen,smärtan var nästintill outhärdlig. Det är inte smärtan som gör att tårarna rinner ner för kinderna, det är känslan av maktlöshet. Jag vet att det går över, jag vet att medicinen bara behöver börja verka och att om smärtan inte släpper så kan jag åka in till sjukhuset och få hjälp.

Maktlösheten kommer dock inte att försvinna, när det kommer till min ulcerösa kolit är jag maktlös. Jag kan inte kontrollera min mage, jag kan inte veta när smärta ska slå till och detta präglar mitt liv. När jag funderar på det så känner jag stressen växa sig allt starkare och magen blir allt mer ostabil.

Igår hade jag en riktigt bra dag, jag satt på altanen och pratade bort förmiddagen med en vän och kände mig riktigt pigg, jag hade ingen aning om att jag skulle ligga och kvida i smärta ett par timmar senare.

Mina mediciner fungerade, smärtan släppte och jag lyckades somna.

Jag vaknade helt smärtfri och förvånansvärt pigg idag.

And so life goes on…

Bildresultat för and so life goes on

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons