Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Sacrifice and grow up!

Föräldraskap engagerar onekligen och vi har alla vårt egna sett att bemöta denna utmanande uppgift.

Att vägleda, sätta gränser och lära det elementära bör enligt mig vara föräldrarnas uppgift. Att lära barnen vett och etikett ska inte behöva finnas med på schemat i skolan. Men som läget ser ut idag så finns det tyvärr ett behov av just detta då det sociala samspelet barn emellan lämnar en hel del att önska.

För mig är det helt ofattbart att det finns föräldrar som anser att det är skolan som är  ytterst ansvariga för barns uppfostran då barnen tillbringar mer tid där än hemma. Tillbringar ditt barn så pass mycket tid i skolan att du lagt över ansvaret för uppfostran på skolpersonal så behöver du tänka över hur du prioriterar ditt barn.  

Det är skrämmande att många barn har inte får lära sig vikten av ord som hej, tack och förlåt hemma.

Jag tillhör de föräldrar som tror på att man kan vara en gränssättande, sträng, konsekvent och kärleksfull förälder samtidigt.

Jag tror även på tillit och respekt mellan barn och föräldrar men jag anser att gränssättning är en lika stor del i barnens trygghet.

Bildresultat för astrid lindgren citat de som låter barnen göra som de vill

Kanske behöver även vuxenvärlden en påminnelse om vikten av ord som hej, tack och förlåt.

Bildresultat för parenting one o one quotes

Parenting means you have to learn how to sacrifice and grow up!

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons