Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Akutmottagningen nästa!

Igår var vår lilla olycksfågel i farten igen, jag och Theodor fick tillbringa kvällen på akuten istället för att bädda ner oss i våra sköna, goa sängar.

Bildresultat för clumsy quotes

Theodor landade snett med foten när han hoppade på studsmattan tillsammans med sina vänner, till en början verkade det hela inte så farligt och han fick ligga och vila framför tv:n.

När maken kom hem efter ett par timmar hade foten börjat svullna upp och Theodor klagade på smärta, när han inte ville belasta foten alls ansåg maken att det var dags att besöka farbror doktorn. (Jag trodde fortfarande att han bara fått sig en smäll)

IMG_6894

Väl inne på akutmottagningen fortsatte svullnaden att öka och tillslut började till och med jag bli ganska oroad.

Vi fick vänta, vänta och vänta, och oj vad tacksam jag var för I-paden i denna situation!

IMG_6897

Efter att ha tillbringat några timmar i väntrummet blev det äntligen Theodors tur att bli röntgad.

IMG_6898

Sedan följde återigen fleeera timmars väntan….

Vid 00.30 slocknade min slagna hjälte sittandes i rullstolen.IMG_6901

Tillslut fick vi besked att han inte hade brutit något och att det handlade om en stukning. (Thank God) Foten blev lindad och han fick sova med den i högläge resterande del av natten.

När barnen klätt på sig, ätit frukost och Theo satt sig vid tv:n begav jag mig till arbetet i ett par timmar

Barnen löste att vara hemma själva jättebra, men de tycket det var väldigt skönt när jag kom hem vid lunch och kunde ta över omhändertagandet av lillebror som hade njutit lite väl mycket av att ha Isabelle som passade upp på honom :)

IMG_6903

Under tiden Theodor vilade foten (läs spelade tv-spel) passade jag på att fortsätta med projekt organisera och rensa i huset som blir större och större för var dag. Lustigt nog blir huset mer och mer uppochnervänt för var dag som går men jag tror att det kommer bli bra i slutändan.

När jag nu håller på att rensa i varje litet hörn i huset hittade jag en massa minnen från våra tonår tillsammans…. IMG_6905I LOVE US!

Jag kommer självklart dela med mig av min mini make over av huset när det bli klart ( Vilket förmodligen kommer ta tid!) men denna nya tavla hittade jag på MIO, det har kommit in en hel del guld detaljer i sovrummet.

Bildresultat för house redo quotes

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons