Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

En väldigt irriterad och bestämd Mrs Crowley på väg!

Good Morning!

Jag har verkligen satt makens tålamod på prov denna helgen. Att åka till Ikea som ensam man tillsammans med två shoppinggalna kvinnor samt två trötta barn måste vara en mardröm för varje man, detta var min makes verklighet i lördags.

Han såg dock inte helt miserabel ut…

8FCE9204-479B-4B7D-9EEE-62F211B36441

När varuhuset stängde och vi var bland de sista ut var han dock en aning trött på mig.

Igår efter en lyxig frukost tog han fram verktygen och började jobba med hjälp av min shoppingpartners make.

IMG_6875

Vi två behövde komplettera shoppingen så under tiden männen spikade och hamrade styrde vi kosan  mot Mio.IMG_6856

Som vanligt packades bilen till bristningsgränsen och nu längtade vi efter att kunna återställa ordningen hemma.IMG_6867

På vägen till ordning och reda hamnade jag någonstans i total katastrofzon i hela huset, jag plockade fram allt och tanken var självklart att allt skulle ställas i perfekt ordning igår.

4FB35536-4EE5-4470-9AC0-D4FF6F5664F8

Tadaa.. My picture perfect home!

Så blev det inte, vår byrå från Ikea saknar en stor del och allt byggande kom till ett abrupt stopp.

Efter att ha varit i kontakt med Ikeas kundtjänst som gett flera olika bud har jag kommit fram till att de kan ta 7 till 10 dagar för dem att leverera den delen som saknas. En kvinna i kundtjänst var väldigt bestämd med att jag skulle packa ihop allt jag monterat och ta med mig hela varan åter till varuhuset för byte.

Nu får jag återigen packa in barnen i bilen och styra kosan mot Älmhult, jag är varken en glad eller nöjd kund just nu och om Ikea tror att jag tänker montera ner och släpa med mig hela byrån igen så behöver de tänka om.

 Nu tackar jag min lyckliga stjärna för att jag är ledig idag. Jag kan inte leva i detta kaos i en vecka!

En bestämd och irriterad kund är på väg!

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons