Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Good vibes only, Happy Birthday!

Jag hoppas att ni haft en lika bra helg som jag!💃🏽

Igår var jag och Daniel på 25-årsfest då vår vän Elin fyllde år! Kvällen bestod av god mat, spel och intressanta samtal. Det var många nya ansikten vilket alltid är roligt.

IMG_6699 IMG_6701
(Outfit Byxor FIVE UNITS inköpta på TrueMe i Växjö ,Body Calvin Klein, kavajen är gammal som gatan, skor BULL BOXER inköpta på Bergqvist skor)

Elin hade tillsammans med sin syster dukat upp en fantastisk buffé. (Som jag tyvärr inte kunde äta av då magen spökat lite med mig under gårdagen)IMG_6703 IMG_6704 IMG_6705 IMG_6707 IMG_6708 IMG_6709
(Tack Anna för bilderna)

Let the party begin!

IMG_6492

IMG_6692

IMG_6685

Tack för en mycket trevlig kväll.

Bildresultat för happy birthday quotes

Happy Birthday darling!

På återseende/Claudia

En reaktion på ”Good vibes only, Happy Birthday!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons