Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Young love.

Hej!

Igår kom Theodor och viskade i mitt öra att han ville åka till Flitiga Lisas blommor i Alvesta.

Han valde med stor omsorg ut en ljuvlig rosa bukett blommor till en tjej han tycker lite extra om.

IMG_6210 En något nervös kille traskade över till tjejens hus, knackade på dörren och överlämnade sina blommor till en något ställd men ack så glad liten flicka.IMG_6212

 Denna underbara lilla kille vet hur man charmar flickorna.

IMG_6223

Kommer du ihåg din allra första förälskelse? Jag stöter än idag på min lite titt som tätt och för bara några veckor sedan hade han återigen hittat mina gamla kärleksbrev jag gömt i hans ryggsäck när vi gick i första klass. Tyvärr var han precis som de flesta andra killar väldigt förtjust i min bästis.

Typiskt!

Jag blir lite varm i hjärtat när jag tänker på att de ligger sparade i en liten låda som ett varmt minne från vår barndom och jag måste säga att jag hade väldigt bra smak i killar redan som 7-åring.

På återseende / Claudia

2 reaktioner på ”Young love.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons