Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Home Sweet Home

God kväll!

Efter en ett par härliga dagar på resande fot har vi nu landat i hemmets lugna vrå i A-Town.

IMG_6044

”Alvesta, Vi finns där du finns” – Jonas Björk

Det första jag alltid gör när jag kommer hem från en resa är att packa upp och sätta igång tvättmaskinen innan jag kryper ner i sängen. Jag tycker det känns mycket bättre än att vakna upp till en massa tråkiga ”att göra” imorgon.

Jag lovar att uppdatera med en riktig photobomb av dessa dagars bravader under morgondagen men just önskar jag er en riktigt god natt.

Relaterad bild

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons