Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Mysterious girl!

Idag låter vi spontaniteten styra och istället för att följa planeringen och bege oss hemåt förlänger vi vistelsen i goa glada Göteborg och Gothia Towers.

IMG_6094

IMG_6087

IMG_6018

Idag stötte jag på ingen mindre än Peter Andre som skulle spela på  Vi som älskar 90-talet. Förutom att vara en riktig hunk var han riktigt trevlig och tog sig tid för en trevlig pratstund. Med hits som ”Mysterious girl” och ett synnerligen väldefinierat sexpack gjorde han oss tjejer galna på 90-talet.

Idag var det jag som fick vara hans mysterious girl och jag får erkänna att jag var en aning starstruck och lite knäsvag.

På återseende / Claudia

2 reaktioner på ”Mysterious girl!

  1. Åh sådant är så roligt när man stöter på en crush och någon man lyssnade på förr.
    Jag blev asglad när jag stötte på Winnerbäck på max en gång för många år sedan, gjorde hela min dag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons