Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Solsken, sockervadd och nervkittlande karuseller

Hej gott folk!

Vi njuter av fartfylla dagar på Liseberg tillsammans med goda vänner.IMG_5934

IMG_5946

Dagarna har hittills bestått av solsken, sockervadd och nervkittlande karuseller, vi har det riktigt gött med andra ord.

Vi fick inte nog av Liseberg igår så…

Here we go again!

IMG_5936

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons