Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

6 månader har gått sedan vi tvingades ta farväl av dig.

6 månader har gått sedan vi tvingades ta farväl av dig.

IMG_8970

Jag var övertygad om att Sara så småningom skulle ha förmågan till förändring, förmågan att bryta sitt destruktiva levnadssätt, jag var övertygad om att hon skulle uppfylla sin dröm att själv kunna arbeta med ungdomar som hittat en tillhörighet i utanförskapet precis som hon, att hon skulle kunna stötta, inspirera och vägleda ungdomar i riskzonen en dag.

Sara hade både viljan och beslutsamheten att lyckas, hon hade bestämt sig och hade jobbat hårt med sig själv. Hon kom ifrån Alvesta med hjälp av samhället, hon fick stöd, inspiration och vägledning på behandlingshemmet där hon placerats och hade gjort upp en plan för hur hon skulle bygga upp sin framtiden med bostad, skola och så småningom jobb.

För Sara betydde Alvesta droger och en destruktiv vardag i stort, hon visste att hon inte skulle klara av att göra denna förändring på hemmaplan utan att en flytt hem till Alvesta snabbt skulle innebära en vardag i utanförskap och  missbruk igen.

Sara gav oss facit i hand och samhället svek henne, Sara gav upp så fort hon kom hem och det slutade med att jag satt med min vän i famnen, kall och livlös.

En tjänsteman med otillräckliga kundskaper om samsjuklighet var allt som krävdes för att Saras placering på ett behandlingshem skulle avslutas abrupt och utan någon som helst planering för en fungerande hemgång. En placering som för henne innebar en livlina togs oansvarigt och ogenomtänkt ifrån henne, hon gav upp och föll snabbt tillbaka i ett destruktivt beteende.

Sex månader har gått sedan vi tingades ta farväl av dig och mycket har hänt.

Jag undrar vad du hade sagt om hur jag ser på människans förmåga till förändring idag Sara?

IMG_8972

Shine bright like a diamond!

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons