Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Perfection is a myth!

Jag tycker att jag ganska ofta pratar med människor om vilka orimliga krav vi ställer på oss själva och vår omgivning.

Vi kräver perfektion av oss själva, vi ska ha den perfekta familjen, karriären,huset, inredningen, bilen, kläderna, den perfekta vardagen med andra ord.

Sanningen är att detta är bilden många förmedlar på sociala medier av sitt vardagsliv och detta bidrar till att vi ställer helt orimliga krav på oss själva. Vi lever med extrem stress och press idag, varför? För att vi jämför oss med de ofta noggrant utsållade retuscherade guldkornen av våra bekantas vardag som stolt visas upp på sociala medier.

Ingen av oss har det perfekta livet! Ställ inte dessa krav på er själva eller er omgivning. Kräv inte perfektion av dig själv, barnen, maken, vännerna eller kollegorna för då tror jag det finns en stor risk att luftslottet briserar.

Jag har bloggat om detta ämne tidigare du hittar det inlägget HÄR!

”Be content with what you have,
rejoice in the way thing are.
When you realize there is
nothing lacking, the whole
world belongs to you.” Lao Tzu

Bildresultat för perfection is a myth

På återseende / Claudia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons