Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Tillträde förbjudet!

Isabelle har förbjudit mamma tillträde till köket idag, hon ska bjuda på lunch och har gjort klart att jag inte får lägga mig i alls. Tydligen innebär detta att jag inte får vistas i köket överhuvudtaget.

IMG_3684 IMG_3687

Jag tror minsann att jag skulle kunna vänja mig vid detta!

På återseende / Claudia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons