Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Jag vill inte se Sveriges lagar, kultur, traditioner, värderingar utmanas och försvagas.

Jag är helt överväldigad av det enorma stöd som jag, min man och våra vänner mottagit efter att tre främmande män brutalt och oprovocerat vänt upp och ner på våra liv.

Jag vet inte hur jag ska kunna uttrycka i ord vad ert stöd betytt för oss, var och en av er har gjort denna upplevelse lite lättare, TACK!

Jag har skrivit flera blogginlägg efter överfallet, bestulen på min trygghet, missbruka inte ordet rasist, Du ditt lilla vidriga kräk, ditt beteende är vad som aldrig är okej och aldrig någonsin får accepteras och Domedagen är en del av dem.

Även flera bloggkollegor har lyft det vi varit med om och visat sitt stöd, förutom att Multimammorna My och Åza ägnat en hel podd åt detta ämne så har de även lyft det i deras bloggar, även Linda Brolin som bloggar på maqt.se har ägnat ett inlägg åt det vi varit med om.

My skriver bland annat:

Detta är ett ”hett” och även känsligt ämnde idag. Invandrarpolitiken generellt,  asylsökande och flyktingpolitiken är något som dom allra flesta ser som ett växande problem. Men också ett ämne som långt ifrån alla vågar stå för eller prata om. Inte minst våra egna politiker. Därför växer sig också partier som SD sig starkare och starkare. .

Hur ska man ställa domen då? Med risk för att få skit för det jag både skriver och säger så är MIN personliga åsikt att om man kommer hit och är asylsökande så vore det minsta man kan begära att man TAR SEDEN DIT MAN KOMMER. Att man följer dom svenska lagar och regler som vi har.

Åza skriver: Jag är INTE rasist men jag tycker fanimig att man ska ta seden dit man kommer och i vårt land slår man inte ner människor och kallar dem horor!

Linda Brolin skriver: Det ska inte behöva hända olyckor eller misshandel. Vi skall kunna känna oss trygga om vi tar en middag på stan. Vi skall inte behöva vända oss om eller byta sida för att det står ett gäng som vi uppfattar som hotfulla.

Bildresultat för tack hjärta

Jag skulle vilja se en ny rikspolischef (inga värdelösa armband), skärpta minimistraff vid grövre brott, jag skulle vilja göra det lättare för poliser att införa kameraövervakning på utsatta platser i samhället, jag vill se 2000kr mer i fickan på de 5000 nya poliser vi behöver, jag vill se bidragstak och fler människor i arbete, det är genom jobb vi kan finansiera välfärden och trygghet för alla, därför måste det alltid löna sig att arbeta.

Jag vill att varje människa i detta fantastiska land ska känna sig trygg och jag vill inte se  den svenska kulturen, de svenska traditionerna och de svenska värderingarna utmanas och försvagas.

Jag vill inte att någon annan ska behöva uppleva det jag fått uppleva.

IMG_2516Bildresultat för trygghet
Vi måste alla ta sedan dit vi kommer/ Claudia

4 reaktioner på ”Jag vill inte se Sveriges lagar, kultur, traditioner, värderingar utmanas och försvagas.

  1. Ord och inga visor Claudia! Heja dig! Tillsammans är vi starka! Kram Åza, MultiMammorna

  2. Detta är ta mej fasen inte klokt! Fängelse och utvisning borde domen vara. Ökade straff generellt behövs i Sverige.
    Kämpa på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons