Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Ta seden dit du kommer! (Innehåller starka åsikter)

Jag gästar Multimammorna!

Under  dagens avsnitt av multimammorna berättar jag vad som hände och vad domen blev för de tre män som angrep mig och mina vänner. Du hittar mer om detta i mina tidigare inlägg HÄR! Hur bör egentligen reglerna se ut när det kommer till brott som begås av asylsökande eller personer som redan fått asyl i Sverige och är man rasist för att man tycker att man bör ta seden dit man kommer? Avsnittet innehåller starka åsikter som är programledarnas egna och reflekterar varken MTG eller I LIKE RADIO.

Tack Åza och My för att ni lyfter detta ämne.

Du hittar avsnittet HÄR!

 

4 reaktioner på ”Ta seden dit du kommer! (Innehåller starka åsikter)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons