Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Styrka

Nu är det dags att omvandla all ilska och besvikelse till styrka. Dags att återgå till min lugna, trista vardag utan någon som helst drama…IMG_3097

Nää jag bara skojar, det är dock  hög tid att återgå till min händelsefulla och glädjerika vardag.

Idag känner jag mig stark och beslutsam.

På återseende/ Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons