Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

The truth and nothing but the truth!

Idag väntade ännu en utmanande dag i rätten. Jag tillsammans med min man och vänner har fått höra gärningsmännens versioner av händelsen den 17:e mars. Deras versioner av händelsen gjorde mig illamående.

Efter två intensiva dagar bakom lyckta dörrar tillsammans med de tre män som oprovocerat, brutalt överföll och misshandlade mig är jag ikväll påtagligt psykiskt påverkad. Dessa tre män har bestulit mig på min trygghet, jag kommer att bära med mig denna händelse resten av mitt liv.

Vi blir utpekade som bland annat rasister av gärningsmännen, vad jag har att säga om att bli utpekad som rasist kan du i mitt tidigare inlägg läsa HÄR!

Min upplevelse är att jag  tillsammans med min man och våra vänner blir kränkta och behandlade med respektlöshet under dagen.

Vid lunch kom dock en ljuspunkt då vi passade på att besöka Åza som har sitt kontor mitt emot tingsrätten. Där ventilerade vi våra känslor och fick välbehövliga stärkande kramar.

IMG_3086

Åzas tankar och känslor efter vårt besök kan du läsa om HÄR!

Mina egna tankar och känslor efter händelsen är fortfarande många och tunga, kunde jag gjort mer för att hjälpa Anna och Jonas under misshandeln? Vad hade hänt om jag inte tagit mig loss och kunnat larma och påkalla Daniels uppmärksamhet? Jag fruktade för mitt, min mans och mina vänners liv och den känslan kommer jag få lära mig att leva med. Sårbarheten och osäkerheten är påtaglig.

I eftermiddags meddelades beslutet att två är försatta på fri fot i väntan på dom och att en är fortsatt häktad tills dom meddelas den 27:e…

Dessa tre mäns attityd, beteende och människosyn lämnar en hel del att önska, min (personliga) bestämda åsikt är att alla tre gärningsmännen förbrukat sin rätt att vistas i detta land och de bör utvisas, detta är dock något jag är medveten om att de inte riskerar som påföljd.

IMG_3084

Vi har en tuff resa framför oss där vi ska lära oss att leva med denna händelse, vi tar oss igenom detta tillsammans sida vid sida.

På återseende / Claudia

4 reaktioner på ”The truth and nothing but the truth!

  1. Jag kan inte förklara vad dina starka ord betyder för oss, tack för ditt stöd och dina goa kramar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons