Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Idag fick jag återigen uppleva mardrömskvällen.

Jag fick idag återigen göra en djupdykning tillbaka till den där mardrömskvällen den 17:e mars. Rättegångens första dag var en känslomässig berg och dalbana för min del.

När mitt larmsamtal spelas upp i rätten lyckades jag inte hålla tillbaka tårarna och jag börjar skaka som ett asplöv. Känslorna jag upplevde den kvällen sköljde åter över mig. Att höra desperationen på hjälp och  den fullständiga panik i min röst var en av de mest utmanande stunderna idag.

Att återigen försöka minnas allt som jag helst av allt skulle vilja lägga bakom mig, jag vill inte dra upp allt på nytt och återigen falla in i den ”bubbla” jag befann mig i dagarna efter.

Jag hade hoppats på att det skulle kännas bra efter första dagen av rättegången, men det känns allt annat än bra.

Jag vill vara stark och jag försöker vara stark. Jag hittar styrka i ilskan och besvikelsen som gror inombords, samtidigt som jag känner mig oerhört sårbar.

Jag har migrän, ont i magen och mår illa, min ulcerösa kollit och denna psykiska stress är en potentiellt katastrofal kombination, jag kan enbart hoppas på att ett skov inte skall bryta ut på grund av allt som sker runt oss som pricken över i.

Oavsett vad denna resan har för slutdestination för mig, min man och våra vänner så kommer jag även fortsättningsvis vara samma gamla (läs unga) Claudia!

 

Bildresultat för superwoman citat

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons