Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Courtday

Jag är riktigt nervös nu, snart sitter jag i samma rum som gärningsmännen.

Jag har legat och snurrat  hela natten, den där fredagskvällen har spelats upp som en dålig film om och om igen.

Jag måste försöka att fokusera nu, andas in det positiva och ut det negativa helt enkelt.

IMG_3074

Jag återkommer ikväll.

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons