Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Yeah i’m fine, i’m just having an allergic reaction to the universe.

Som ni kanske märkt så har jag tagit det lite lugnt med bloggandet, detta beror på att rättegången närmat sig med stormsteg. Det har tagit upp mycket av min tankeverksamhet och tid de senaste dagarna.

Med andra ord:  Yeah i’m fine, i’m just having an allergic reaction to the universe.

Imorgon är det dags att möta de tre män som utsatte oss för ett brutalt överfall. Att sitta i samma rum som dessa tre män (läs pojkspolingar) kommer att vara oerhört påfrestande. Jag förbereder mig på att  få uppleva ilska, besvikelse, rädsla och sorg men kanske även lättnad. Jag känner att jag har behov av möta gärningsmännen, se på dem i ögonen och tala om för dem vad deras handlingar fått för konsekvenser för oss.

Det är med blandade känslor jag förbereder mig inför morgondagen.

Idag totalstrejkade dessutom magen som uppenbarligen påverkas av stressen jag utsatts för på sistone, jag var tvungen att bita ihop då jag hade flera läkarbesök inbokade.

IMG_3056

Rosa kavaj och rosa svanar på skjortan funkar definitivt om man känner sig lite halvkrasslig, man kan inte bli annat än glad i denna outfit.

Jag passade självklart på att besöka tjejerna på True Me mellan läkarbesöken, det var utan tvekan den bästa medicinen jag fått idag.

Efter lite shopping mådde jag betydligt bättre i  knoppen, om man ska tvingas genomgå en rättegång kan man åtminstone göra det i en grymt snygg outfit.

IMG_7976 IMG_8604

Som grädde på moset ringde en av mina allra närmaste vänner, Steffi. Hela Steffi är som ett enda stort glädjepiller, tyvärr träffas vi inte så ofta då hon numera bor i Norge men just idag när jag behövde henne som mest så anlände hon till Växjö för en oanmäld visit.

Steffi gjorde mig sällskap på barnens träning.

IMG_3060

Jag har inte skrattat så mycket på flera veckor. Livet är ganska lustigt, mitt i all oro och stress då jag behövde min älskade vän så föll det sig så att hon plötsligt bara fanns där.

IMG_3062

Barnen får vardagen att rulla på trots alla lustigheter som sker kring oss för tillfället och dessa goa kramar fyller på energiförrådet på nolltid.

IMG_3058 IMG_3059

Jag underhölls även av makens sms-konversation med dottern idag.

IMG_3057

När barnen kom hem satt tydligen Daniels nyckel fortfarande i dörren (vilket han lyckas med lite då och då) och skicket han lämnat huset i var absolut inte okej enligt Belle.

Daniel har numera alltså två stycken som gnäller på honom, nu ska vi se om dottern kan få ordning på honom då jag efter 16 år tillsammans förlorat hoppet på att han ska utveckla ett sinne för ordning och reda.

IMG_2879

Men jag kan väll inte vara alltför ledsen för det, han är ju faktiskt ganska bra på en eller två andra saker…

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons