Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

Vad gav tre män rätten att ta ifrån mig min trygghet?

Vart tog min trygghet vägen? Jag är riktigt jävlar förbannad rent ut sagt.  Vad gav dessa tre män rätt att ta ifrån mig min trygghet? Det är riktigt sorgligt att jag numera känner att jag behöver ha spray i fickan för att kunna röra mig ute bland folk.

IMG_2425

Idag ska det beslutas om de två som sitter anhållna ska häktas eller friges.

Jag väntar på att telefonen ska ringa med ett besked, jag mår illa av tanken på att de kan släppas fria.

På återseende / Claudia

 

En reaktion på ”Vad gav tre män rätten att ta ifrån mig min trygghet?

  1. Vi får hoppas du slipper använda dem :) ! Kika gärna in hos oss , skriver om småbarnslivet mellan Sverige o Spanien . Idag rockar vi dessutom sockorna ! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons