Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

I fredags natt blev jag bestulen på min trygghet som kvinna i samhället.

Jag kan inte påstå att jag sovit särkilt gott inatt.

Minnena från kvällen har sakteliga börjat komma tillbaka. (Gårdagens inlägg hittar du HÄR!)

Jag har aldrig känt mig så osäker och rädd som jag gjorde i denna situationen. Jag trodde inte att vi alla skulle komma därifrån med livet i behåll.

Man slutade inte slå och sparka även när man låg på marken.

Anna talar arabiska så hon förstår på en gång vad de skriker till oss men jag förstår inte förrän de börja skrika på svenska.

Dessa tre gärningsmän siktade in sig på mig och Anna, när de skrek HORA , HOROR så var de med ett sådant förakt och ilska.

Det känns som misshandeln pågår i en evighet, tillslut stannar en bil och börja tuta samtidigt som jag hör sirenerna på avstånd, tre killar kommer springandes ifrån bilen samtidigt som jag ser polisen komma. Jag ligger då på marken med en av gärningsmännen under mig.

En av killarna som kommer springandes ur bilen fångar mig när jag försöker resa mig upp, han tar mig i sin famn och jag ville inte släppa taget om honom. Efter ett par minuter känner jag igen de tre killarna, de bor på samma ort som mig.

Dessa tre killarna valde att stanna, de valde att hoppa ur bilen och komma till undsättning. Jag kan inte uttrycka i ord hur tacksam jag är gentemot dem.

Anna är blåslagen och har bland annat två knäckta revben, Jonas ligger på sjukhuset med en krossad fot, jag och Daniel har blåmärken och svullnader.

I fredags natt blev jag bestulen på min trygghet som kvinna i samhället.

På återseende / Claudia

2 reaktioner på ”I fredags natt blev jag bestulen på min trygghet som kvinna i samhället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons