Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg pågång. Jag lever tillsammans med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är åtta och elva år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min sjukdom definerar inte mig men den är en del av mig. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra härliga barn. Jag har en stor passion för politik, skönhet och mode. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shopping galen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. Ni kan även följa mig på Instagram:claudiacrowleysorensson

Skakad och ledsen

Jag börjar denna dagen med ett besök på polisstationen.

Jag är ledsen, förbannad, skakad och rädd

Igår blev vi brutalt överfallna, vi blev spottade på, kallade för horor och fick ta emot slag. Tre av oss fick uppsöka sjukhus och en ligger kvar med en krossad fot.

I Smålandsposten står det att upprinnelsen till storbråket var en ordväxling. Nej, upprinnelsen till bråket var att en man stod och höll om två kvinnor. Det var ingen ordväxling, de kallade oss för horor på arabiska och sedan small det. Ingen av oss hann svara innan slagen började hagla. Jag och Anna var horor som förtjänade stryk. Jonas försvarade mig och Anna. Han och Anna blev brutalt misshandlade framför ögonen på mig, jag skrek på Daniel, jag skrek på hjälp, allt vad jag kunde samtidigt som jag larmade 112.

Daniel kommer springandes och försöker hjälpa till, Jonas ligger på marken med ett brutet ben när jag ser att Anna svingas ner i marken.

Upprinnelsen till bråket var i mina ögon, kvinnosynen hos dessa tre killarna. De agerade på grund av att Jonas stod och höll om mig och Anna. En man, två kvinnor var all provokation dessa tre arabiska män behövde.

Sorgligt.

40 thoughts on “Skakad och ledsen

 1. Hej! Ett tydligt exempel på hur nuvarande migrationspolitik påverkat Sverige! Varför i all världen inte hjälpa migranter, som är i behov, i hemlandet till en mycket lägre kostnad, än hjälpta dem hit, där språk, samhällssystem och värderingar skiljer sig så mycket? SD är ju enda oppositionen i dag som vågar problematisera fenomenet!

  1. Kan bara hålla med. Och att man knappt vågar säga detta offentligt är dessutom en skandal.
   Sverige är i händerna på en vänsterextrem sekt som försöker tysta ner all opposition, och många känner sig tvingade att tiga fast de inte alls delar sektens åsikter.
   Individer som Bah Kuhnke och rikspolischefen Eliasson har satts på ansvarsfulla poster som de är totalt inkompetenta att sköta, enbart därför att de har ”korrekta” åsikter enligt sektens måttstock.

 2. Trodde aldrig i vårt trygga Sverige att jag skulle måsta börja bära försvarsspray på mej när jag om kvällarna går ut med mina hundar men det gör jag sen en par år tillbaka. Jag är sjuttio år så jag har levt länge i S. och har sett förändringarna i vårt land.

  1. Jag kommer också börja bära pepparspray från och med nu. Tycker att det är fruktansvärt sorgligt att otryggheten i samhället är så pass påtaglig att man väljer att ”beväpna” sig med pepparspray

 3. Förjävligt, man blir så arg och ledsen för er skull.

  Beter man sig så mot invånarna i det land som gett en så mycket bör man omgående utvisas härifrån för att aldrig mer få komma åter.

  Politikerna har svikit folket och media är folkets fiende, det är tyvärr uppenbart.

  2018 har vi möjligheten att rösta bort dom politiker som svikit oss.

  Se till att göra din röst hörd!

 4. Detta kommer inte att ta slut innan svenska män blir män igen. Så länge de står tysta o tittar på o låter detta fortgå så kommer det att fortgå. Sverige har fått vad man har beställt, byggnadsarbetare som klär sig i rosa toppluvor och invandrare som har insett att de inte har något att frukta

 5. Ok, så detta är alltså enligt de flesta som kommenterar här 3 typiska representanter för invandrare. Det faller på sin egen orimlighet. Det är trist att de här tre idioternas beteende ses som norm för hur invandrare beter sig. Den stora massan som sköter sig får ta emot hatet……

 6. Mycket tråkigt, det du råkat ut för! Jag beklagar verkligen och hoppas att ni kommer kunna gå vidare från det här.

  Vidare mycket tråkigt att du gör det till en fråga om etnisk bakgrund genom att tala om för läsarna att de är araber. Hade du skrivit att de var vita om de var det? Det är inte en fråga om vad förövarna har för etnisk bakgrund utan en fråga om att det finns vissa individer som beter sig jävligt illa, oavsett kön, sexuell läggning eller vad det nu må vara. Tråkigt för alla de invandrade och deras barn osv som bli stigmatiserade av det svenska samhället. Ja, invandringspolitik, migrationspolitik, integrering i samhället m.m, är inte helt 100%. Men det betyder väl inte att det är de nyanlända, deras barn osv som är felet? Istället kan man se över den svenska politiken och ifrågasätta varför vi behandlar vissa som mindre värda. Det är inte så att tex alla som inte är födda i Sverige, som inte har svenskfödda föräldrar, väljer att åka till Sverige för att göra skit ifrån sig. Långt i från alla. Inte ens majoriteten. Men precis som att vissa som är utlandsfödda m.fl. är kriminella, ligister osv finns det svenskar som beter sig likadant. Skyller vi det på deras etniska bakgrund? Nej…

  1. Tack för din omtanke Rebecca. Jag är själv utlandsfödd, och Annas familj är muslimer. Det finns många som respekterar de lagar och den kultur som råder i Sverige. Det är långt ifrån alla invandrare som beter sig på detta avskyvärda sättet. De tre individer som riktade in sig på oss kvinnor under överfallet borde be om ursäkt till alla som stigmatiseras på grund av deras handlingar för jag gör det minsann inte. Jag är inte rädd för att tala om att jag blev överfallen av tre araber och nej jag hade inte dragit mig för att skriva om gärningsmännen varit Svenska, Afrikaner eller Asiater heller.

  2. Det är tyvärr den aningslösa och nästan religiöst ideologiska inställning som Rebecca och väldigt många kvinnor i Sverige fortfarande har som innebär att det kommer ta många år till innan vi kan vända den här utvecklingen eller ens kunna tala öppet om det utan att bli påhoppad av en rabiat medelklasskvinna utan relevant kunskap. Trots att det är främst kvinnor som drabbas av den medeltida kvinnosyn som just nu är på frammarsch i Sverige inom vissa grupper av män.
   Om jag påstår att vid denna typ av omotiverade överfall samt sexuella övergrepp/överfallsvåldtäkt/gruppvåldtäkt så råder det en enorm överrepresentation av män från utomeuropeiska länder så talar jag sanning, en sanning Rebecca inte vill lyssna till, jag kommer bli bemött med en lång svada av total okunskap och en direkt ovilja att förstå vad begreppet överrepresentation innebär.

   Rebecca kan gärna börja med att berätta hur socioekonomiska orsaker kan förklara en enorm överrepresentation inom sexualbrott, är alla män benägna till att i grupp våldta främmande kvinnor så fort deras inkomst försämras?

   1. Det finns statistik från brå om att de som begår brott till 90% representeras av unga, underklass män. Så såg det i alla fall ut förr. Idag har den statistiken ändrats till att gå från unga svenska män i underklass, till unga utländska män i underklass. Så det är visst av relevans att dra samband mellan hur brottsstatistik representeras av de som utgör det lägre samhällsskiktet (eftersom vi idag har en inflation av invandring). Det här är inget som sker över en dag. Du blir inte pank och dagen efter automatiskt en våldtäktsman. Det är ju en lång process av samhällets påverkan. Socioekonomiska​ såväl som kulturella utgångslägen formar dig i livet. Och ja det är rimligt att anta att alla i princip kan formas i oerhört vida mått, med undantag så klart. Precis som alla som stöttade förintelsen. Det är inte osannolikt att du skulle kunna stå och skjuta judar även om du idag, med din bakgrund, säger att det är fruktansvärt, att du aldrig hade kunnat göra något sådant osv.

  3. Att det skrivs ut att det är araber är ju väldigt relevant i denna händelse pga deras unkna kvinnosyn som deras religion medger..

  4. Önskar att du någon gång vistats i ett arabland en längre tid och arbetat bland dessa människor. Jag har en full övertygelse att du ändrar åsikt väldigt fort. Du vet inte vad du talar om. Dessa människor kommer från en medeltida kultur som inte ändrats på århundraden. Deras syn på kvinnor, skiljer sig vida från vår syn på kvinnan. Att integrera och lära dessa människor hur vi lever och ser på jämställdhet kommer aldrig att lyckas. Under min tid i Egypten så påpekade jag i början att man skulle respektera kvinna men möttes av hån och blev kallad det mesta. Jag gav upp och svalde det jag såg. Vi är helt enkelt för naiva och tror att vi kan förändra världen. Om detta fortgår blir det vi som skall förändras till den kultur som dessa människor kommer ifrån och det har redan smugit sig in i vårt samhälle. Idag finns inga möjligheter till en seriös debatt om invandring, allt skall gömmas under täcket.

   1. BJ, om du kommer som svensk till ett land där den STORA majoriteten har en viss kvinnosyn och du kommer och försöker förändra den så är det ju klart att du blir motarbetad med dina förslag. Det är ju i allra högsta grad naturligt. Och dessutom, precis som du säger så är det svårt att komma som minoritet och försöka ändra ett helt lands värderingar liksom det på samma sätt är det för muslimer i Sverige i så fall, inte sant?
    Tråkigt att du har en syn om att det är dömt och att vi inte har någon förmåga att påverka omvärlden. För det har vi…

  5. Visserligen är de flesta okej. Men skyll inte på oss att vissa grupper är extremt överrepresenterade på grund av deras grottmänniskokultur.

 7. Jag är mycket ledsen för er allas skull. Fundera dock en sekund hur ni var och en och tillsammans har påverkat denna och andra liknande situationer som numera utspelar sig i Sverige via valsedeln. En stilla kontemplation bara.

 8. Det är mer än sorgligt och än värre är att det fortsätter även om våra beslutsfattare (och många av dem som röstade fram dem) lever i förnekelse. Man pratar om det, men inget händer. Samtidigt har en stor majoritet röstat för att man vill ha hit dessa problem. Vi behöver inte ljuga – dessa fenomen började för ca 20 år sedan om än i liten skala.

  När ska majoriteten öppna ögonen? Troligtvis aldrig. Eller när de väl gör det är det på tok för sent. Nej, jag gör det inte till en politisk agenda. Ren fakta bara.

  Tyvärr kommer du inte få mycket hjälp från ”serve and protect” myndigheten heller.

  En sorglig framtid väntar oss. De som inte håller med kommer få uppleva det förr eller senare…

 9. Det var väl knappast konstigt att det var 3 araber som attackerade er när araber kommer ifrån en våldtäktskultur där kvinnor helt saknar värde? Svenska kvinnor gruppvåldtas,skändas och förnerdras dagligen av muslimska invandrare medans politiker och förtroendevalda står och tittar på.Därmed INTE sagt att varje muslim är en potentiell våldtäktsman.Men det finns en extrem överrepresentation bland muslimska invandrare när det gäller den här typen av brottslighet.Vilket direkt kan kopplas till deras kultur och kvinnosyn.Detta har ingenting med socioekonomiska faktorer att göra! Svenska tjejer är orena och smutsiga horor i deras ögon.Det pågår ett sexuellt jihad mot sverige och västeuropa.Precis samma mönster går att se i tyskland,frankrike,england,holland,belgien och spanien.Dags att sätta ner foten nu,Sverige.

 10. Men alltså ärligt talat, jag har sagt det förut (kanske inte i det här forumet?), det är problematiskt att neka att invandringen medfört vissa problem. Så det gör jag inte. Oenigheten ligger ju i vi hanterar problemet. Det är kanske en temporär lösning att bara säga ”vi ska inte ta emot invandrare”, ”utvisa dem” osv osv men vad är det för värld vi ska leva i då? Och det hjälper ju inte att bara pajkasta och säga vad den andra gör fel och skälla på den. Bortsett från åsikter som är starkt kopplade till religion och kvinnoförening etc så tror jag at de allra flesta vill uppnå jämställdhet m.m. och vi som tror på det måste då stå för våra åsikter och istället för att smutskasta alla andra, berätta varför vi tror på det vi tror. Och det är klart att det kommer finnas skillnader i värdering osv men precis som någon här kommenterade, så är det mycket lättare för majoriteten i landet att ”tysta” minoriteten vars värderingar och beteende inte är önnskvärt. Så varför kan vi inte göra det i Sverige?
  Att sätta ”hårt mot hårt” tror jag är en föråldrad metod som inte biter på människor..

  1. Med tysta menar jag inte att de ska förtryckas, förminskas eller liknande utan snarare få ett förändrat beteende, ändrade åsikter osv

  2. ”Att sätta ”hårt mot hårt” tror jag är en föråldrad metod som inte biter på människor..”

   Jo, det gör det. De som bränner bilar här gör det inte i sina hemländer, för där sätter man just hårt mot hårt.

   Idag sätter vi mjukt mot hårt. Funkar det bra, tycker du? Man låter gruppvåldtäktsmän som våldtagit en rullstolsbunden kvinna gå fria. Det är väldigt mjukt mot dem och hårt mot kvinnan. Tycker du det funkade bra? Vi har upplopp i Borlänge (Tjärna Ängar), Växjö (Araby, området heter faktiskt så), Rinkeby etc men sätter inte ner foten hårt. Funkar det bra, tycker du?

   Vi har redan provat den mjuka linjen. Dagens situation är resultatet av den. Bara en idiot provar samma sak om igen och förväntar olika resultat.

   De som sitter inlåst i ett fängelse i exempelvis 3 år kommer inte att kasta några stenar mot ambulanspersonal under de 3 åren. Så enkelt är det. Inget säger att de blir bättre människor efter det, men då låser man in dem igen efter nästa brott, så får vi ytterligare 3 år då de inte kan begå nya brott. Synd om dem? Det är deras offer det är synd om och den som vill släppa ut honom borde tvingas till att möta brottsoffren ansikte mot ansikte.

   Jag skriver så för jag har en närstående som är brottsoffer och aldrig kommer att återfå synen på vänster öga. Sådana som du spottar henne rakt i ansiktet med er mjuka linje. Ni är lika skyldiga som gänget som misshandlade min syster. Spara er empati till de som verkligen lider.

  3. Rebecca jag tycker du kommer med flera mycket bra åsikter och vill tacka dig för att delar med dig av dessa. Jag vill be alla som kommentera respektera att vi alla har rätt till vår åsikt och att hålla god ton i kommentarsfältet.

  4. Men för i helvete! Nu får du väl ändå ge dig Rebecca. Vi har ju hittills mött arabvärldens kultur med att vända andra sidan till. Vart fan har det lett oss? Jo att vi män blir hånade som mesar och kvinnorna som horor.
   Det är tack vare såna vämjeligt passiva figurer som du som gjort att vi idag blir behandlade på det sättet.
   Sätt istället hårt mot hårt mot svinen som beter sig så här. Ut med dom direkt efter ett brott som detta. Ja – först då efter ett riktigt kännbart straff. Fyrdubbla straffsatserna för dessa avskum som tackar sitt nya land på detta sätt.
   Helt ofattbart att du fortfarande kan tycka att vi ska sätta mjukt mot hårt när det är EXAKT det vi gjort i alla år. Det är du som har en fruktansvärt föråldrad syn på problemet. Inte jag.

 11. Min familj har bott 10 år i Mellanöstern och jag kan intyga de medeltida värderingarna. Kommer Rebecca ändra sina till dessa så fort hon kliver över gränsen till Afghanistan? Naturligtvis inte. Värderingar tar generationer att ändra. Vidare kan vi konstatera att migrationen kostar dubbla UNHCFs budget för alla flyktingar i världen. Vad är egenvärdet i att folk ska ”fly” till Sverige genom x antal länder i fred i strid med dublinförordningen? Detta är djupt omoraliskt. Sverige dödar indirekt miljoner människor genom att välja att inte hjälpa på plats för att kunna låtsas vara moralisk stormakt. Egentligen är Sverige bara en självmordsbenägen narcissist.

  1. På vilket sätt hjälper det mer att hjälpa på plats och inte hjälpa dem i Sverige? Och på vilket sätt dödar vi miljontals genom att låta flyktingar ta sig hit?

   Välfärden i Sverige är idag högre än vad den någonsin varit! Säger inte det något? Att vi kanske gör något rätt? Att resursfördelningen är lite jämnare idag. Att de fattiga inte är lika fattiga.

   Tänk om alla skulle resonerat så att vi ska ”hjälpa på plats”… Tänk när svensk befolkning emigrerade till USA. Skulle de visat oss dörren och låtit oss svälta och leva i misär när Sverige hade det som sämst? Varför ska vi inte hjälpa folk som flyr från krig i sina hemländer? Tror att de hellre hade stannat där med sina familjer osv om det var säkert.. Ja jag är medveten om att de som emigrerar hit inte enbart är flyktingar från krig. Men ser ni problematiken att stänga ute ALLA?

   Det är inte så att brottsstatistik har ökat i Sverige sedan vi fick en ökad invandring.. bara vem som representerar den. Hänvisar åter igen till BRÅ där det är väldigt lätt att söka statistik om detta. Och som jag tidigare så tror jag att det visst kan kopplas till socioekonomiska förhållanden i samhället då..

   Jag förstår att vissa som kommer hit representerar en kvinnoförtryckde syn och även utövar denna vilket så klart är fel. Men åter igen. Förstår ni vad det innebär att stänga ute alla?

   Ja det medför klart vissa svårigheter och framför allt motstånd när sådana här frågor förbrukar samhällsekonomiska resurser. Men är det inte bättre att vi investerar mycket pengar i det nu för att det ska bli bättre i framtiden?

   1. Förresten så finns det nog inget direkt egenvärde i att ta emot flyktingar utan det handlar snarare om ett mänskligt agerande som vi alla borde kunna förvänta oss av varandra. Men om man nu ska se något slags egenvärde kan man tänka sig att det är en förstärkning i arbetskraft som i slutändan genererar Sverige pengar. I slutändan mer än vad det kostar, om vi har en fungerande immigrations- och integrationspolitik.

 12. Rebecca, du borde kolla BRÅ än en gång. Kanske två. Är du efter det inte kapabel se att våldsbrott ökat borde du söka hjälp. Tyvärr menar jag det. Instämmer i övrigt till 100% med Ritva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *