Jag är en färgsprakande, glad, högljudd envis kvinna som alltid har något galet upptåg på gång. Jag lever med min man som arbetar som egenföretagare och tillsammans har vi två härliga barn som är sju och nio år. Jag lever även med ulcerös kolit som är en del av vår familjs vardag. Min viktigaste uppgift i livet är att vara en bra förälder till våra barn. Jag har en stor passion för skönhet, mode och politik. Här välkomnar jag er att följa mitt liv som shoppinggalen, översocial, kärleksfull vän, fru och mamma. For translation please scroll down to the end of the page and select the language of your choice.

Annons

A Messy House is a Happy Home, that is Bullshit!

God förmiddag.

Jag har spenderat min lediga fredag med att genomföra en ordentlig storstädning av vårt hem under tiden barnen varit i skolan.

Jag tycker det är oerhört skönt att börja påbörja helgen med ett rent och fint hem, nu ska jag njuta av helgen tillsammans med familj och vänner.

IMG_2376

IMG_2377

På återseende / Claudia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons